O nama

Dor projekt je za nas životna filozofija koja spaja ljubav prema prirodi, zaštitu okoliša, društveno korisne projekte, volontiranje, inovativne razvojne programe te interaktivne edukacije.

Istaknutu važnost dajemo zaštiti prirode pošto je činjenica da čovjek svojim aktivnostima utječe na stanje okoliša: na čistoću vode, zraka i zemlje, na koncentraciju stakleničkih plinova koji utječu na klimatske promjene te na količinu otpada koji stvara.

Ali što možemo mi napraviti po tom pitanju?! 

Mi čvrsto vjerujemo da promjene dolaze od pojedinaca i malih skupina, prava snaga osobnosti se manifestira u djelima. Dajemo primjere te potičemo na proaktivnost i rad na sebi. Organiziramo i sudjelujemo na manifestacijama, akcijama i događanjima, a podržavamo rad udruga i organizacija koji rade po društvenim načelima.

Naše interaktivne  edukacije se održavamo prema trening metodologiji. Ona je akcijsko-poticajna metodologija, koja se temelji na dobrovoljnoj, svjesnoj i učinkovitoj suradnji polaznika. Bit edukacije je da polaznici stječu nove kompetencije i znanja, ne u teoriji, već na gotovo praktičan način.

Tko smo mi?

Balint Juhas

Kad me netko pita s čime se zapravo bavim, ne mogu odmah točno odgovoriti na to pitanje. Možda bi najbliže objašnjenje bilo da se bavim kreativnošću. Mislim da je to moj pravi poziv. Trudim se ostati u sadašnjem trenutku i godinama sam na putu duhovnog razvoja. Jako volim sudjelovati u programima koje potiču zajedništvo i razvoj. Cilj mi je pomagati ljudima te otkad sam trener i coach dobio sam i alate putem kojega mogu to i učinkovito ostvariti.

Imam 20. godišnje iskustvo u poslovnog sektoru i posjedujem vlastito poduzeće više od deset godina. Od 2012. godine sam projektni manager udruge Savez Poduzetnika Mađara Hrvatske, u deset godina smo uspješno proveli četiri velika prekogranična projekta, tako ostvarili mnoštvo manifestacija, edukacija, publikacija te drugih društveno korisnih akcija. Autor sam knjižice koja je objavljena 2018 godine i nosi naziv “Knjiga budućih čarobnjaka”, koja se bavi sa zaštitom okoliša i sadrži edukativne igre za djecu. A 2021. godine je objavljen moj prvi roman za mlade, nazivom „Vrata“ na koji sam jako ponosan. Knjiga je napisana na mađarskom jeziku a prevedena je i na hrvatski jezik.

Monika Molnar

“Vjerujem u sebe, u svoje sposobnosti. Vjerujem u snagu promjene i flow-a. Vjerujem u ljude.”

Monika ima dugogodišnje radno iskustvo kao sveučilišna profesorica, novinarka, lingvist, poduzetnica, sudski tumač.

SPECIJALNOSTI
Razvoj osobne učinkovitosti:
samospoznaja, DISC, Enneagram, komunikacija,
asertivnost, upravljanje sukobom i stresom
Poslovne i radne vještine:
učinkovita organizacija rada, komunikacija s
klijentima, učinkovita suradnja i team building

Darius Heinbach

Diplomirani ekonomista (računovodstvo), NLP master, trener Enneagrama, psihodrame. 19 godina u obrazovanju odraslih, 20 godina u prodaji i 12 godina iskustva u vođenju treninga kao senior trener. Tijekom svojih treninga pokazuje polaznicima praktične načine kako bi u samo nekoliko dana postigli maksimalni razvoj. Veliki naglasak stavlja na povećanje individualne odgovornosti i razmišljanja prema win-win situacijama.

SPECIJALNOSTI

Komunikacijski treninzi za razvoj vještina, tehnike prezentacije, pregovaračke tehnike, prodajne vještine i motivacija, suradnja i team building, upravljanje vremenom, samosvijest, Enneagram i NLP metodologija. Pored toga vještine financijskog računovodstva, razvoj kompetencija u upravljanju, izrada strategije višeg upravljanja.

Ernest Šimić

“Vjerujem u trenerski posao. Vjerujem da izlazak iz zone komfora vodi u nove perspektive i u konačnici ka razvoju.”

Ernest ima 25 godina iskustva u prodaji i 15 godina međunarodnog korporativnog upravljanja. U posljednje 4 godine fokus mu je na trenerskoj profesiji.

SPECIJALNOSTI
Razvoj osobne učinkovitosti:
samospoznaja, DISC, Enneagram, komunikacija,
asertivnost, upravljanje sukobom i stresom
Poslovne i radne vještine:
učinkovita organizacija rada, komunikacija s
klijentima, učinkovita suradnja i team building

Pratite nas na društvenim mrežama!

hrCroatian