Usluge

COACHING

Coaching je osobna, razvojna i pomagačka aktivnost. Identificira i razvija osobne vještine i postojeće kompetencije, čime pomaže u razvoju i rješavanju problema i prepreka.

Njegova je svrha pomoći ljudima i organizacijama koji imaju određene poteškoće ili se samo žele unaprijediti na određenim područjima. Coach ne daje izravno savjete tijekom coachinga. Svojim pitanjima i primijenjenim tehnikama pomaže klijentu pronaći odgovore. Koncentrira se na zadatke koje treba riješiti u sadašnjosti i rješenja koja treba realizirati u budućnosti. Coaching se može se obavljati osobno ili online.

JAVI SE NA BESPLATNE KONZULTACIJE ILI POSTAVI PITANJE!

SOFT SKILLS TRENINZI

Trening metodologija

Trening je akcijsko-poticajna metodologija, koja se temelji na dobrovoljnoj, svjesnoj i učinkovitoj suradnji polaznika, uz koju se polaznici osposobljavaju za učinkovit timski rad. Bit edukacije je da polaznici stječu nove kompetencije i znanja, ne u teoriji, već na gotovo praktičan način. To se uglavnom radi u grupnom radu, u okruženju sličnom stvarnosti. Trening se temelji na iskustvenom učenju i grupnim dinamičkim učincima. Tijekom treninga polaznici sudjeluju u igrama i zadacima koje im daju iskustva koja potiču na razmišljanje i oblikuju osobnost. Nakon toga pod stručnim vodstvom ta se iskustva razrađuju i pretvaraju u praktično znanje.

PROČITAJ VIŠE!

hrCroatian