Soft skills treninzi

Treninzi se mogu grupirati prema nekoliko aspekata najčešće po temama ili ciljnim skupinama. Mi smo ih svrstali prema slijedećem:

 • Besplatne radionice
 • Radionice za djecu na temu zaštite okoliša
 • Posebni Flow programi
 • Poslovni treninzi

Besplatne radionice

Kupanje u šumi, Shinrin-joku

Svaka dva mjeseca (besplatno sudjelovanje)

ŠTO JE KUPANJE U ŠUMI? shinrin-joku, program je japanskog podrijetla za smanjenje stresa i opuštanje tijekom kojeg nas blizina prirode opušta i puni energijom.

VIŠE O RADIONICI MOŽEŠ PROČITATI U WEBSHOPU A TAMO SE MOŽEŠ I PRIJAVITI!

Luna – pješačka tura po mjesečini

Svaka dva mjeseca (besplatno sudjelovanje)

Avanturističko zabavna noćna tura po banskom brdu. Pun Mjesec sa sobom nosi ogromnu količinu energije. Sve što se događa u tijelu, umu i duhu bit će pojačano tijekom punog Mjeseca.  

VIŠE O NOĆNOJ TURI MOŽEŠ PROČITATI U WEBSHOPU A TAMO SE MOŽEŠ I PRIJAVITI!

Radionice za djecu na temu zaštite okoliša

Draga djeco!

Moje je ime Boncor, šumski sam vilenjak. Pripadam jednom tajnom društvu koje se naziva ČUVARI PRIRODE. Na ovoj radionici upravo su onakve igre i zadaci pomoću kojih možemo uočiti i naučiti koji su zadaci ovoga tajnog društva. Uz to sve, ako budete spretni, možemo vas uputiti i kako postati članom ovoga društva.

NAJVAŽNIJI ZADATAK ČUVARA PRIRODE:

Ljudi, životinje, biljke te sve živo i neživo grade ZAJEDNIŠTVO na svijetu. Ne možemo ih razdvajati ili ih promatrati kao da nisu međusobno povezani. Najvažniji je zadatak čuvara prirode da čuvaju Zemlju i prirodu čiji smo svi mi stanovnici!

To je najvažniji cilj kojeg svaki ˝ČUVAR PRIRODE˝ mora naučiti! Možda se ovaj zadatak sada i ne čini posebnim ili tajnim, ali mi ipak mislimo da odrasli ljudi više taj zadatak ne razumiju u potpunosti. Svakim danom ruše sve više drveća, bacaju smeće a i zrak je sve  zagađeniji štetnim tvarima. Već smo puno puta pokušali s njima o tome popričati, ali oni nas uopće ne doživljavaju i ponašaju se kao da ne postojimo… Upravo zbog toga sada tražimo vas, djeco, i u vas polažemo sve svoje nade da ćete poslušati naše savjete i pomoći nam učiniti ovaj svijet u kojem živimo u budućnosti puno boljim i ljepšim mjestom.

Posebni flow programi

Naši posebni flow programi nude široki raspon mogućnosti: od igara u učionici, programa na otvorenom i avanturističkim događanjima do interaktivne online edukacije.

Kakvo je Flow iskustvo?

Flow iskustvo ili iskustvo protoka je stanje funkcioniranja uma, tijekom kojeg je osoba potpuno uronjena u ono što radi, što je ispunjava radošću. Jedan od najsigurnijih znakova iskustva protoka je da instinktivno osjećamo, čak pucamo od radosti, dok rješavamo određeni zadatak, no flow se također često opisuje kao lebdenje kada se fokusiramo samo na zadani zadatak.

STUPITE S NAMA U KONTAKT DA PRONAĐEMO TRENING KOJI JE BAŠ PO VAŠOJ MJERI!  

Poslovni treninzi

Prednost prilagođenih edukacija određenom poduzeću je to što se sastoji od panela koje su zapravo zasebne edukacije. Odabirom između njih imamo mogućnost prilagoditi razvoj trenutnoj situaciji i ciljevima uprave tvrtke. Zato u svakom slučaju izradu plana treninga temeljimo na upoznavanju, organizacijskoj procjeni i razgovorima s voditeljima te nakon tih koraka edukaciju prilagođavamo individualnim potrebama.

Tijekom naših treninga ulažemo sve napore kako bismo obrazovanje učinili što realnijim kroz industriju, pa čak i specifične vježbe za određene aktivnosti.

Metodologijom obuke i simulacijskim rješenjima učenje činimo učinkovitijim na temelju iskustva u igri, čime osiguravamo da se stečeno znanje može primijeniti na razini vještina.

Kod poslovnih treninga, obradili smo desetke tema u prošlosti, od kojih su se neke pokazale posebno popularnima:

 • Asertivna komunikacija
 • Trening učinkovitih tehnika prodaje
 • Učinkovit razvoj suradnje
 • Upravljanje konfliktima
 • Razvoj motivacije
 • Eneagram – tipologija karaktera
 • DISK – model osobnosti
 • Teambuildinzi

hrCroatian